Модель загроз кібербезпеки для бездротової системи оповіщення - Божаткін, C. М.; Гусєва-Божаткіна, В. А.; Фаріонова, Т. А.; Журавська, І. М.; Пасюк, Б. Б.; Bozhatkin, S. M.; Guseva-Bozhatkina, V. A.; Farionova, T. A.; Zhuravska, I. М.; Pasiuk, B. B. (My University, 2021)
В даній роботі сформульовані ключові аспекти моделі загроз кібербезпеки для систем сповіщення за допомогою бездротового мережевого зв' язку. В ході роботи було проведено аналіз існуючих моделей загроз кібербезпеки, моделі порушника. Визначено, що дані моделі не є такими, які повною мірою описують проблеми кібербезпеки проекту. Тому метою роботи є розробка розширеної моделі загрози кібербезпеки, що побудована за допомогою моделі Cyber Kill Chain.
Модель загроз кібербезпеки для бездротової системи оповіщення = Сyber security model for health-free environment systems / С. М. Божаткін, В. А. Гусєва-Божаткіна, Т. А. Фаріонова, І. М. Журавська, Б. Б. Пасюк // Матеріали Х міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні управляючі системи і технології". – Одеса, 2021. – С. 53–55.
Keywords: оповіщення; публічні мережеві точки доступу; несанкціонований доступ; сервер сповіщень; загрози; кібербезпека; модель загроз кібербезпеки; модель Cyber Kill Chain; alerts; public wireless access point; unauthorized data access; alert nodes; emergencies; cybersecurity; model of cybersecurity threats; Cyber Kill Chain