Газовводы топливных баков жидкостно-ракетных двигателей. Подходы к проектированию. Современная классификация - Митиков, Ю. А.; Любарский, Е. Ю.; Mitikov, Yuriy A.; Lyubarskiy, Yeﬁm Y. (My University, 2016)
Анотація. Проаналізовано проблематику проектування сучасних пристроїв введення газу наддування в баки. Проведено аналіз типових конструкцій цього класу. Отримала подальший розвиток класифікація газовводів паливних баків з урахуванням сучасних досягнень. Намічено шляхи вдосконалення даних пристроїв.
Митиков, Ю. А. Газовводы топливных баков жидкостно-ракетных двигателей. Подходы к проектированию. Современная классификация = Gas input devices in the fuel tanks of the liquid rocket engines. Design approaches. Modern classification / Ю. А. Митиков, Е. Ю. Любарский // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 1 (463). – С. 41–46.
Keywords: устройства ввода газа наддува в баки; высокотемпературный наддув; провал давления газа; перегрев верхнего днища бака; классификация; пристрої введення газу наддування в баки; високотемпературне наддування; провал тиску газу; перегрів верхнього днища бака; класифікація; devices of the pressurization gas input into the tank; high-temperature pressurization; gas pressure undershoot; overheating of the upper bottom of the tank; classiﬁcation