Бази даних компанії EBSCO Publishing в НБ НУК: досвід та перспективи - Корольова, Т. Д. (My University, 2015)
Розповідається про один з найбільш затребуваних електронних ресурсів серед наукового співтовариства НУК імені адмірала Макарова – БД компанії EBSCO Publishing.
Корольова, Т. Д. Бази даних компанії EBSCO Publishing в НБ НУК: досвід та перспективи / Т. Д. Корольова // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Бібліотека – фундамент освіти, берегиня знань, осередок культури (до 95-ї річниці створення Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова)", 19 листоп. 2015 р. – Миколаїв: НУК, 2015. – Режим доступу : http://issuu.com/lib.nuos.edu.ua/docs/merged/13?e=11356851/31858073.
Keywords: EBSCO Publishing; база данних; електронні ресурси; досвід; перспективи; Наукова бібліотека НУК