Актуальні питання відшкодування шкоди довічно ув’язненими - Ломакіна, О. А.; Lomakina, O. A. (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемам відшкодування моральної та матеріальної шкоди потерпілим особами, засудженими до покарання у виді довічного позбавлення волі
Current issues of redress for life prisoners
Ломакіна, О. А. Актуальні питання відшкодування шкоди довічно ув’язненими / О. А. Ломакіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 76–78.
Keywords: відшкодування шкоди; нанесеної злочином; довічно ув’язнені; compensation of harm caused by crime; life imprisonment convicts