Розробка мобільного застосунку для роботи з електронними документами у середовищі ОС Android - Тимошенко П. А. (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена визначення сутності і стану практичної задачі інженерії програмного забезпечення з теми «Розробка мобільного застосунку для роботи з електронними документами у середовищі ОС Android». Об’єктом кваліфікаційної роботи є процес розробки мобільного застосунку для роботи з електронними документами у середовищі ОС Android. У кваліфікаційній роботі проведено аналіз предметної галузі, проаналізовано існуючі програмні продукти та їх функціонал. Програмне забезпечення розробляється за допомогою Android Studio на мові Java. Кваліфікаційна робота викладена на 83 сторінках друкованого тексту, містить 30 рисунки, 12 таблиць, список використаних джерел із 9 найменувань та 5 додатки. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою.
Тимошенко, П. А. Розробка мобільного застосунку для роботи з електронними документами у середовищі ОС Android : бакалаврська робота ; спец. 121 ''Інженерія програмного забезпечення'' / А. П. Тимошенко ; наук. кер. С. В. Суслов. – Миколаїв : НУК, 2023. – 83 с.
Keywords: Застосунок; Модільний застосунок; Текстовий документ; Java; Android Studio; Об'єктно-орієнтована архітектура; 121 ''Інженерія програмного забезпечення''