Проєктування логічного контролера - Білюк І. С.; Савченко О. В.; Козлов А. Ю.; Іванов А. В.; Ярошинський О. В. (My University, 2025)
Дана робота присвячена розробці програмованого логічного контролера на базі мікроконтролера PIC16F877A для застосування у системах промислової автоматизації. Проведено комплексне дослідження та проектування як апаратної, так і програмної частини системи з урахуванням вимог до надійності, функціональності та безпеки експлуатації.
Білюк, І. С. Проєктування логічного контролера / І. С. Білюк, О. В. Савченко, А. Ю. Козлов, А. В. Іванов, О. В. Ярошинський // Матеріали всеукр. наук.-техн. конф. студ., асп. та молодих вчених "Автоматика та електротехніка". – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 40–42.
Keywords: токарний верстат; система керування; мікроконтролер; частотний перетворювач; ПЛК; електропривод