Блінцов Володимир Степанович - Жигалкіна, М. С.; Панченко, Т. С.; Свириденко, Н. В. (My University, 2018)
Бібліографічний покажчик містить перелік наукових та науково-методичних праць Володимира Степановича Блінцова – першого проректора Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, доктора технічних наук, професора. До його складу увійшли монографії, навчальні посібники, методичні вказівки, статті, матеріали доповідей на всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях, авторські свідоцтва і патенти. Відомості про публікації подано мовою оригіналу.
Блінцов Володимир Степанович [Електронний ресурс] : бібліогр. покажчик / уклад.: М. С. Жигалкіна, Т. С. Панченко, Н. В. Свириденко ; за ред. Т. М. Костирко. – 2-ге вид., допов. і переробл. – Миколаїв : НУК, 2018. – 47 с. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua.
Keywords: бібліографічний покажчик; Блінцов Володимир Степанович; Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова