Автоматизація електропривода системи вентиляції - Білюк Іван Сергійович; Гуров Анатолій Петрович; Савченко Олег Валерійович; Зозулін Віктор Вікторович; Ячменьов Роман Миколайович; Васильєв Денис В’ячеславович (Protonique, 2023)
В представленій роботі проводиться розробка частотно-регульованого електропривода з метою автоматизації системи вентиляції складського приміщення.
Автоматизація електропривода системи вентиляції / І. С. Білюк, А. П. Гуров, О. В. Савченко, В. В. Зозулін, Р. М. Ячменьов, Д. В. Васильєв // Scientific Collection «InterConf». – 2023. – № 180. – P. 293–298.
Keywords: електропривод; вентилятор високого тиску; система керування; вентиляція