Спосіб модернізації верстата моделі 7216Г - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Костенко Юрій Олександрович; Мухін Олег Алімович; Камишанов Олексій Миколайович; Морозов Микола Олександрович (My University, 2025)
Розглянуто модернізацію автоматизованого електропривода повздовжнього токарно-фрезерного верстата на основі електродвигуна з короткозамкнутим ротором за допомогою частотного перетворювача з векторною системою керування.
Спосіб модернізації верстата моделі 7216Г / І. С. Білюк, О. В. Савченко, Ю. О. Костенко, О. А. Мухін, О. М. Камишанов, М. О. Морозов // Scientific Collection ''InterConf+''. – 2025. – № 265. – P. 64–68.
Keywords: система керування; система автоматичного регулювання; токарно-фрезерний верстат; математичне моделювання; нелінійна система.