Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни "Податковий облік" - Пантелєєв, Володимир Дмитрович (My University, 2012)
Вказівки призначені для забезпечення навчального процесу студентів спеціальності "Облік і аудит" якісною практичною підготовкою в області обліку оподаткування. В них представлені численні практичні ситуації, які виникають у платників податків в сучасних умовах ринкових відносин, та пропонуються, побудовані на універсальному принципі з'єднання методології податкового і бухгалтерського обліку, раціональні шляхи розв'язання цих ситуацій. Розраховані на студентів, аспірантів і викладачів економічних факультетів вищих навчальних закладів, які бажають отримати знання сучасної методології податкового обліку.
Пантелєєв, В. Д. Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни "Податковий облік" / В. Д. Пантелєєв. - Миколаїв : УДМТУ, 2002. - 72 c. + ел. копія.
Keywords: податковий облік; облік і аудит; бухгалтерський облік; господарські операції; прибуток підприємств; податок на прибуток; податок на додану вартість