Роль бібліотек ЗВО у формуванні екологічного світогляду - Матвієнко О. Б. (My University, 2021)
Стаття присвятена ролі бібліотек ЗВО у формуванні екологічної свідомості. Автор розповідає про створення екопроєкта НБ НУК ім. адм. Макарова "Зелене світло нашого життя", про цілі та складові цього проєкту, а також про дослідження "Життя в екосистемі: ставлення здобувачів освіти до питань охорони довкілля", яке було проведено в рамках екопроєкта.
Матвієнко, О. Б. Роль бібліотек ЗВО у формуванні екологічного світогляду / О. Б. Матвієнко // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Сучасні тренди розвитку бібліотеки ЗВО цифрової епохи в структурі інформаційного забезпечення навчального процесу, наукової та дослідницької діяльності ЗВО". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 47–50.
Keywords: бібліотека; дослідження; екопроєкт; екологічна освіта; Наукова бібліотека НУК; екозаходи