Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері готельно-ресторанного бізнесу - Колбасовський М. Д.; Kolbasovskyi M. D. (My University, 2025)
У випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади організації підприємницької діяльності у сфері громадського харчування. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу та попит на спеціалізовані заклади. Обґрунтовано ідею відкриття ресторану устриць з урахуванням ринкової кон’юнктури. У практичній частині розроблено бізнес-план створення ресторану, який засвідчив економічну доцільність проекту.
Development and Justification of a Business Plan for Establishing a New Enterprise in the Hotel and Restaurant Industry
Колбасовський, М. Д. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері готельно-ресторанного бізнесу = Development and Justification of a Business Plan for Establishing a New Enterprise in the Hotel and Restaurant Industry : бакалаврська робота ; спец. 051 ''Економіка'' / М. Д. Колбасовський ; наук. кер. О. Ю. Жукова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 85 с.
Keywords: ресторан; устриці; бізнес-план; економічна ефективність; підприємство; планування; 051 ''Економіка''; restaurant; oysters; business plan; economic efficiency; enterprise; planning