Методичні вказівки для проведення занять з дисципліни «Філософія наукової діяльності та інновацій» - Патлайчук Оксана Віталіївна (My University, 2025)
Вміщено відомості щодо організації проведення занять з дисципліни «Філософія наукової діяльності та інновацій», які розроблені відповідно до вимог Болонського процесу. Роз’яснено види й форми контролю знань студентів. Розглянуто зміст структурних елементів навчальних модулів. До кожної навчальної теми додаються плани лекційних занять, перелік питань для самостійної роботи й самоконтролю засвоєння матеріалу, рекомендовані основна та допоміжна література. Призначено для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей та освітніх програм, за якими ведеться підготовка в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова.
Патлайчук, О. В. Методичні вказівки для проведення занять з дисципліни «Філософія наукової діяльності та інновацій» / О. В. Патлайчук. – Миколаїв : НУК, 2025. – 80 с.