Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Фінанси" - Пащенко, Олексій Вікторович; Приходько, Наталія Василівна (My University, 2008)
Дані методичні вказівки призначені для виконання курсової роботи з курсу "Фінанси" студентами спеціальності 6.050100 "Фінанси". В них розкриті ціль, структура курсових робіт, визначені вимоги до їх оформлення, представлення до захисту, порядок захисту, а також надана тематика курсових робіт.
Пащенко, О. В. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Фінанси" для студентів спеціальності 6.050100 "Фінанси" / О. В. Пащенко, Н. В. Приходько. - Миколаїв : НУК, 2008. - 24 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; фінанси; фінансові відносини; фінансова система; суб'єкти господарської діяльності; матеріальне виробництво