Модель інформаційної платформи управління проектами захисту об’єкта морської критичної інфраструктури - Блінцов, Володимир Степанович; Майданюк, Павло Володимирович; Blintsov, Volodymyr S.; Maidaniuk, Pavlo V. (My University, 2019)
Анотація. Робота присвячена розробці моделі інформаційної платформи управління проектами захисту об’єктів морської критичної інфраструктури як теоретичної основи підвищення ефективності планування проектів на ранніх стадіях розробки. В основу роботи покладено системний підхід до побудови системи захисту об’єктів морської критичної інфраструктури, який передбачає урахування взаємозв’язку між основними складниками їх функціонування – матеріальними, енергетичними, інформаційними і кадровими. Для кожного складника пропонується системно аналізувати та включати до складу інформаційної платформи характеристики об’єктів захисту та можливі загрози цим складникам функціонування об’єктів захисту.
Model of information platform of management of protection projects of marine critical infrastructure object
Блінцов, В. С. Модель інформаційної платформи управління проектами захисту об’єкта морської критичної інфраструктури = Model of information platform of management of protection projects of marine critical infrastructure object / В. С. Блінцов, П. В. Майданюк // Shipbuilding & Marine Infrastructure. – 2019. – № 2 (12). – С. 4–17.
Keywords: інформаційна платформа; морська критична інфраструктура; управління проектом захисту; information platform; maritime critical infrastructure; protection project management