Розробка системи теплопостачання восьмиповерхового житлового будинку загальною площею 5564 м2 - Андрійчук, Олена Анатоліївна (My University, 2020)
В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі проектується система теплопостачання житлового восьмиповерхового будинку у м. Кропивницький, з офісами розміщеними на першому поверсі. Розміри будинку в плані 39140х18120. В будинку проектуються такі системи як опалення, гаряче водопостачання, вентиляція та дахова котельня з ІТП розміщеним у підвалі. Додатково виконуються такі розділи як охорона праці. Система опалення водяна двохтрубна з горизонтальною розводкою та поквартирним обліком, трубопроводи – металопластикові фірми Aquatherm, нагрівальні прилади – канальні конвектори фірми Purmo.
Андрійчук, О. А. Розробка системи теплопостачання восьмиповерхового житлового будинку загальною площею 5564 м2 : бакалаврська робота ; 144 "Теплоенергетика" / О. А. Андрійчук ; наук. кер. С. М. Анастасенко. – Первомайськ : ПФ НУК, 2020. – 96 с.
Keywords: опалення; теплоносій; вентиляція; житловий будинок; гаряче водопостачання; теплообмінний апарат; тепловий пункт