Методичні вказівки до виконання типових розрахунків та індивідуальних завдань з вищої математики. Ч. 1 - Юрченко, Тамара Акимівна; Саприкіна, Людмила Тихонівна (My University, 2006)
Методичні вказівки містять завдання типових розрахунків та індивідуальних завдань з розділів курсу вищої математики, що вивчаються студентами на другому курсі. Завдання подано для 25 варіантів. До типових розрахунків запропоновано зразки їх виконання.
Методичні вказівки до виконання типових розрахунків та індивідуальних завдань з вищої математики. У 2 ч. Ч. 1 / Л. Т. Саприкіна, Т. А. Юрченко . - Миколаїв : НУК, 2006. - 40 с. + ел. копія.
Keywords: типові розрахунки; вища математика; кратні інтеграли; криволінійні інтеграли; інтеграл