Категорія справедливості в соціальній філософії Б. Кістяківського - Патлайчук, О. В.; Patlaichuk, O.V. (My University, 2009)
Розкривається сутність плюралістичного методу, розробленого Б. Кістяківським для дослідження соціальних явищ. Аналізуються особливості використання ним для цього категорії справедливості
Category of justice in the social philosophy of B. Kistyakivsky
Патлайчук, О. В. Категорія справедливості в соціальній філософії Б. Кістяківського / О. В. Патлайчук // Гілея (науковий вісник): зб. наук. пр. – Київ. – 2009. – Вип.19. – С. 221–230.
Keywords: необхідність; справедливість; суспільне життя; моральність; історичний процес; necessity; justice; social life; historical process; morality