Удосконалення системи керування електропривода паливного насоса - Черданцев І. В. (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі на тему «Удосконалення системи керування електропривода суднового паливного насоса» представлене дослідження суднової паливної системи та розрахунок системи автоматичного керування судновим паливним насосом з регулюванням тиску. Розрахунок моделей елементів системи та елементів структурної схеми проведений з використанням ЕОМ. При дослідженні динаміки системи використовувався прикладний пакет Simulink програми MATLAB. В режимі порівняльного аналізу був отриманий варіант проекту, що задовольняє вимогам технічного завдання. Також в роботі розглянуто розділи конвенції МАРПОЛ.
Черданцев, І. В. Удосконалення системи керування електропривода паливного насоса : магістерська робота ; спец. 141 ''Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка'' / І. В. Черданцев ; наук. кер. О. П. Клочков. – Миколаїв : НУК, 2025. – 109 с.
Keywords: паливний насос; система керування; суднова паливна система; суднові дизельні установки; електропривод; частотний перетворювач; перехідна характеристика; 141 ''Електроенергетика; електротехніка та електромеханіка''; fuel pump; control system; ship fuel system; ship diesel installations; electric drive; frequency converter; transient response