Розробка вебзастосунку для створення та проходження вікторин з автентифікацією користувачів - Скурський М. В. (My University, 2025)
У даній кваліфікаційній роботі представлено розробку вебзастосунку для створення та проходження вікторин з автентифікацією користувачів. За допомогою цього вебзастосунку користувачі можуть створювати нові і проходити вже готові вікторини, тим самим отримуючи нові та перевіряючи свої наявні знання. В кваліфікаційній роботі виконано аналіз предметної області, ескізний, технічний та робочий проєкти, також розділи з охорони праці та техніко-економічне обґрунтування. Сайт розроблений за допомогою JavaScript-фреймворку React, динамічної мови JavaScript, стандартної мови розмітки веб-сторінок HTML, каскадних таблиць стилів CSS. Кваліфікаційну роботу виконано на 60 сторінках машинописного тексту та містить: 22 рисунки, 13 таблиць, 5 додатків та список використаних джерел із 9 найменувань. Робота викладена українською мовою.
Скурський, М. В. Розробка вебзастосунку для створення та проходження вікторин з автентифікацією користувачів : бакалаврська робота ; спец. 121 ''Інженерія програмного забезпечення'' / М. В. Скурський ; наук. кер. С. Б. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2025. – 61 с.
Keywords: html; css; javascript; react; github; пк; бд; вікторини