Розробка сайту кафедри журналістики, реклами та PR-технологій НУК імені адмірала Макарова - Андрєєв К. С.; Andreev K. S. (НУК, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці вебсайту кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. У дослідженні розглянуто теоретичні та практичні аспекти створення й функціонування вебресурсів для освітніх закладів з акцентом на зміцнення публічного іміджу, покращення комунікації із цільовою аудиторією та забезпечення оперативного інформування студентів, викладачів і зацікавленої громадськості. У першому розділі проаналізовано роль корпоративного сайту як інструменту репутаційного менеджменту, значення вебприсутності для освітніх інституцій, а також розглянуто технічні та функціональні вимоги до освітніх вебресурсів. У другому розділі представлено концепцію сайту кафедри, описано структуру, контентне наповнення, мультимедійні елементи, проведено аудит функціонування ресурсу та окреслено заходи щодо його подальшої підтримки й оновлення. Результати роботи можуть бути використані для створення або модернізації сайтів закладів вищої освітив з урахуванням сучасних вимог до зручності, інформативності та інтерактивності.
Development of the website of the Department of Journalism, Advertising and PR-technologies of the Admiral Makarov National University of Science and Technology
Андрєєв, К. С. Розробка сайту кафедри журналістики, реклами та PR-технологій НУК імені адмірала Макарова = Development of the website of the Department of Journalism, Advertising and PR-technologies of the Admiral Makarov National University of Science and Technology : бакалаврська робота ; спец. 061 ''Журналістика'' / К. С. Андрєєв ; наук. кер. С. В. Гузенко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 63 с.
Keywords: сайт кафедри; веброзробка; освітній вебресурс; контент; цифрова комунікація; 061 ''Журналістика''; department website; web development; educational web resource; content; digital communication