Особливості використання онлайн-ресурсів та ІКТ для викладання іноземних мов у немовних закладах вищої освіти - Давиденко, О. Б.; Задорожна, Т. П.; Davidenko, O. B.; Zadorozhna, T. P. (My University, 2021)
Проаналізовано різні підходи щодо використання онлайн-ресурсів та ІКТ для викладання іноземних мов в немовних закладах вищої освіти. Розглянуті деякі онлайн-платформи для дистанційного навчання іноземним мовам в немовних закладах вищої освіти. Визначено основні особливості використання таких технологій, їхні переваги та недоліки.
Features of using online resources and ICT for teaching foreign languages in non-linguistic higher educational institutions
Давиденко, О. Б. Особливості використання онлайн-ресурсів та ІКТ для викладання іноземних мов у немовних закладах вищої освіти = Features of using online resources and ICT for teaching foreign languages in non-linguistic higher educational institutions / О. Б. Давиденко, Т. П. Задорожна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2021. – Вип. 13. – С. 12–18.
Keywords: викладання іноземних мов; немовні заклади вищої освіти; онлайн-ресурси; дистанційне навчання; онлайн-платформи; курс іноземної мови; немовні спеціальності; teaching of foreign languages; non-linguistic institutions of higher education; online resources; distance learning; online platforms; foreign language course; non-language specialties