Формування компетентнісного підходу до вивчення іноземних мов - Єганова, Л. Л.; Yeganova, L. L. (My University, 2010)
Викладений підхід до модернізації іншомовної освіти дозволяє підвищити якість підготовки з іноземної мови, можливість продовжити навчання або працевлаштування за кордоном, сприяє входженню нашої держави у світовий освітній простір
Єганова, Л. Л. Формування компетентнісного підходу до вивчення іноземних мов / Л. Л. Єганова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 57–58.
Keywords: компетентність; компетенція (комунікативна, лінгвістична, мовленнєва, соціокультурна); communicative; linguistic; language and social-cultural competence