Методичні вказівки до вивчення курсу "Енергетичні ядерні реактори" і виконання індивідуальної розрахунково-графічної роботи - Половець, Юрій Олександрович; Пацурковський, Павло Анатолійович (My University, 2016)
Наведено програму курсу "Енергетичні ядерні реактори" з посиланням на літературні джерела при вивченні кожного розділу та методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи, метою якої є закріплення теоретичних і практичних знань студентів. Призначено для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 144 "Теплоенергетика". Можуть бути використані студентами інших спеціальностей.
Половець, Ю. О. Методичні вказівки до вивчення курсу "Енергетичні ядерні реактори" і виконання індивідуальної розрахунково-графічної роботи [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / Ю. О. Половець, П. А. Пацурковський. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2016. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.
Keywords: енергетичні ядерні реактори