Типологія помилок у студентів, які вивчають англійську мову - Мовчан, Л. С.; Movchan, L. S. (My University, 2010)
Проаналізовані мовні помилки у мовленні студентів, вивчаючих англійську мову, їх характеристики, основні причини їх виникнення
Мовчан, Л. С. Типологія помилок у студентів, які вивчають англійську мову / Л. С. Мовчан // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 62–64.
Keywords: типологія помилок; інтерференція; комунікативна компетенція; формування навичок; самоконтроль; сcommon errors; interference; communicative competence; the formation of skills self-control