Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Основи програмування" - Приходько Сергій Борисович; Макарова Лідія Миколаївна; Смикодуб Тетяна Георгіївна (My University, 2018)
Уміщено завдання для лабораторних робіт, стислий виклад теоретичних відомостей, етапи виконання робіт і контрольні питання. Призначено для студентів першого курсу спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення" (попередня назва "Програмне забезпечення систем"), а також для усіх, хто вивчає основи програмування мовою С++.
Приходько, С. Б. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Основи програмування" : у 2 ч. / С. Б. Приходько, Л. М. Макарова, Т. Г. Смикодуб. – Миколаїв : НУК, 2018. – Ч. 2. – 128 с. + електрон. копія.