Методичні рекомендації для написання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань В Культура, мистецтво та гуманітарні науки спеціальності В11 Філологія за спеціалізацією В11.10 Прикладна лінгвістика - Філіппова Ніна Михайлівна; Данильчук Ольга Михайлівна; Мочалова Наталія Степанівна; Шаманова Наталія Євгенівна; Левентир Світлана Сергіївна (My University, 2026)
Кваліфікаційна бакалаврська робота передбачає розв’язання складного спеціалізованого завдання або практичної проблеми у сфері прикладної лінгвістики, що характеризується комплексністю, міждисциплінарністю умов. Дослідження виконується із застосуванням сучасних лінгвістичних теорій і методів, а також інструментарію інформаційних технологій. Окрім фахових знань бакалаври набувають професійні уміння і навички різних типів діяльності за обраною спеціалізацією. Це забезпечує можливість подальшої професійної реалізації у сфері освіти, науки та прикладних лінгвістичних проєктів у закладах різних рівнів акредитації та форм власності.
Методичні рекомендації для написання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань В Культура, мистецтво та гуманітарні науки спеціальності В11 Філологія за спеціалізацією В11.10 Прикладна лінгвістика / Н. М. Філіппова, О. М. Данильчук, Н. С. Мочалова, Н. Є. Шаманова, С. С. Левентир. – Миколаїв : НУК, 2026. – 41 с.
Keywords: кваліфікаційна робота; бакалавр філології за спеціалізацією «Прикладна лінгвістика»; практична підготовка бакалаврів; науково-дослідна робота; прикладні лінгвістичні аспекти дослідження; сучасні комп’ютерні технології; qualifying thesis; Bachelor of Philology Applied Linguistics Specialization; practical training of bachelors; research work; applied linguistic aspects of research; modern computer technologies