Розрахунково-графічні роботи з теоретичної механіки. Аналітичне та комп’ютеризоване рішення - Ткач, Михайло Романович; Моргун, Сергій Олександрович; Познанський, Андрій Станіславович (My University, 2019)
Уміщено розрахунково-графічні роботи з розділів «Статика» та «Кінематика» курсу теоретичної механіки. Наведено ілюстровані приклади їх розв'язання за допомогою інформаційних технологій – систем AutoCAD та MathCAD. Призначено для студентів вищих навчальних закладів. Також можуть бути використані для самостійного вивчення методів і принципів розрахунку типових завдань з розділів «Статика» та «Кінематика» курсу теоретичної механіки.
Ткач, М. Р. Розрахунково-графічні роботи з теоретичної механіки. Аналітичне та комп’ютеризоване рішення : навч. посібник. У 2 ч. Ч. 1. Статика. Кінематика / М. Р. Ткач, С. О. Моргун, А. С. Познанський. – Миколаїв : НУК, 2019. – 201 с.
Keywords: статика; кінематика