Удосконалення системи керування рамного гідравлічного преса - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Чубчик Михайло Сергійович; Морозов Микола Олександрович; Грек Андрій Олександрович; Камишанов Олексій Миколайович (My University, 2025)
Розглянуто модернізацію автоматизованого електропривода гідравлічного преса на основі електродвигуна з короткозамкнутим ротором за допомогою частотного перетворювача.
Удосконалення системи керування рамного гідравлічного преса / І. С. Білюк, О. В. Савченко, М. С. Чубчик, М. О. Морозов, А. О. Грек, О. М. Камишанов // Scientific Collection «InterConf+». – 2025. – № 55 (240). – С. 173–178.
Keywords: комбінована система; система автоматичного регулювання; гідравлічний прес; математичне моделювання