Аналіз використання Інтернету речей для побудови інтелектуальної транспортної системи - Покровський М. В.; Маршак О. І.; Pokrovskyi M. V.; Marshak O. I. (My University, 2024)
Розглядаються різні способи використання Інтернету речей у громадському транспорті, такі, як відстеження транспортних засобів у реальному часі, прогнозне технічне обслуговування, інтелектуальні системи продажу квитків і функції безпеки пасажирів. Оцінюються труднощі та можливості, пов’язані з широким впровадженням IoT у цій сфері.
Analysis of the use of the Internet of Things to build an intelligent transport system
Покровський, М. В. Аналіз використання Інтернету речей для побудови інтелектуальної транспортної системи = Analysis of the use of the Internet of Things to build an intelligent transport system / М. В. Покровський, О. І. Маршак // Матеріали V всеукр. наук.-практ. інтернет конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS–2024). – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 203–206. Режим доступу https://itconf.nuos.edu.ua/2024/proceedings/
Keywords: Інтернет речей; транспортна система; безпека пасажирів; Internet of Things; transport system; passenger safety