Технологія виготовлення суднових тонкостінних перфорованих профілів з малопластичних матеріалів - Новошицький А. В.; Боду С. Ж.; Novoshytskyi Anton; Bodu Svetlana (My University, 2024)
Представлена технологія виготовлення суднових тонкостінних гнутих перфорованих профілів з малопластичних матеріалів гнуттям с поздовжнім розтягом і лазерною перфорацією заготовки перед профілювальними роликами.
Manufacturing technology of shipboard thin-walled perforated profiles from low-plastic materials
Новошицький, А. В. Технологія виготовлення суднових тонкостінних перфорованих профілів з малопластичних матеріалів = Manufacturing technology of shipboard thin-walled perforated profiles from low-plastic materials / А. В. Новошицький, С. Ж. Боду // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 130–133.
Keywords: суднові тонкостінні профілі; перфоровані профілі; технологія виготовлення тонкостінних профілів; гнуття з поздовжнім розтягом; ship thin-walled profiles; perforated profiles; thin-walled profiles manufacturing technology; bending with longitudinal tension