Особливості тривожних станів, що виникають у осіб, які спостраждали від війни - Шликова М. В.; Shlikova M. V. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження особливостей тривожних станів, що виникають у осіб, які постраждали від війни. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Features of anxiety states that occur in people affected by War
Шликова, М. В. Особливості тривожних станів, що виникають у осіб, які спостраждали від війни = Features of anxiety states that occur in people affected by War : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / М. В. Шликова ; наук. кер. І. Є. Чугуєва. – Миколаїв : НУК, 2025. – 52 с.
Keywords: тривожність; тривожні стани; постраждалі від війни; травматичний досвід; 053 ''Психологія''; anxiety; anxiety states; war victims; traumatic experience