Екологічна експертиза та оцінка впливу на навколишнє природне середовище - Рижков, С. С.; Гіржева, О. Л.; Магась, Н. І. (My University, 2013)
У навчальному посібнику систематизовано матеріали з теорії та практики екологічної експертизи. Висвітлено питання організаційно-правових основ проведення екологічної експертизи та оцінки впливу на навколишнє природне середовище, розглянуто екологічні вимоги до створення й експлуатації господарських та інших об’єктів, етапи процедури оцінки впливу на навколишнє природне середовище та екологічної експертизи, надано теоретичні та практичні рекомендації, а також порядок оформлення документації. Навчальний посібник призначений для студентів екологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також буде корисним для викладачів вузів, фахівців-практиків у галузі екологічної експертизи.
Рижков, С. С. Екологічна експертиза та оцінка впливу на навколишнє природне середовище : навч. посібник / С. С. Рижков, О. Л. Гіржева, Н. І. Магась ; МОН України, НУК ім. адмірала Макарова. – Миколаїв : Іліон, 2013. – 244 с. + електрон. копія.
Keywords: екологічна експертиза; оцінка впливу на довкілля; негативний вплив; екологічні вимоги