Розробка технології виготовлення та експериментальне дослідження вібраційних характеристик моделі валопроводу (4-160х295) - Костріков Олександр Андрійович (My University, 2025)
Проведено дослідження вібраційних характеристик моделі валопроводу (4-160х295). Методом дослідження є: спеклінтерферометрія, аналітичний розрахунок і комп’ютерна симуляція у CAD системі SolidWorks. Розроблена технологія виготовлення моделі валопроводу (4-160х295). Наведено аналіз технологічності конструкції деталі, визначення та обґрунтування типу виробництва, проектування заготовки, а також виконано розрахунки припусків і міжопераційних розмірів. Розроблено маршрутний технологічний процес обробки деталі та визначено режими різання для операцій механічної обробки. Крім того, проведено розрахунки спеціального пристосування, необхідного для забезпечення технологічної точності, надійності та продуктивності виготовлення деталі.
Костріков, О. А. Розробка технології виготовлення та експериментальне дослідження вібраційних характеристик моделі валопроводу (4-160х295) : магістерська робота ; спец. 131 "Прикладна механіка" / О. А. Костріков ; наук. кер. М. Р. Ткач. – Миколаїв : НУК, 2025. – 92 с.
Keywords: технологічний процес; механічна обробка; оснащення; охорона праці; метод скінчених елементів; вібраційні характеристики; форми коливань; частоти коливань; 131 "Прикладна механіка"; technological process; mechanical processing; equipment; occupational safety; finite element method; vibration characteristics; vibration modes; vibration frequencies