Технології корекційно-виховного процесу - Савінова Наталія Володимирівна; Середа Ірина Валеріївна; Борулько Дмитро Миколайович (Видавництво "Іліон", 2018)
У навчально-методичному посібнику висвітлені технологічні аспекти у підготовці майбутніх корекційних педагогів на рівні магістратури та розкриті деякі практико-методичні підходи до реалізації інноваційних технологій у корекційно-виховному процесі. Видання буде корисним як викладачам та студентам при вивченні курсів «Психолого-педагогічні основи корекційно-виховного процесу», «Педагогіка», «Спеціальна педагогіка», студентам під час проходження педагогічних практик, так і практикуючим корекційним педагогам – вихователям, логопедам, дефектологам тощо.
Савінова Н. В. Технології корекційно-виховного процесу : навч.-метод. посіб. / Н. В. Савінова, І. В. Середа, Д. М. Борулько. - Миколаїв : Іліон, 2018. - 172 с.
Keywords: педагогічні технології; корекційно-виховний процес; спеціальна педагогіка; діти з особливими потребами