Захист Вітчизни. Рівень стандарту, «Основи медичних знань». 10 клас : зошит для оцінювання результатів навчання - Лелека В. М. (Видавництво «Ранок», 2018)
Зошит для оцінювання результатів навчання охоплює всі теми, передбачені чинною програмою з предмета «Захист Вітчизни (рівень стандарту, «Основи медичних знань»)» для 10 класів закладів загальної середньої освіти. Кожний урок складається із завдань різних рівнів складності та проводиться наприкінці вивчення чергової теми предмета. Зошит допоможе організувати закріплення знань учнів, надасть можливість оцінити знання учнів, формувати в них практичні вміння й навички самостійної роботи. Зошит призначений для учнів 10 класів закладів загальної середньої освіти.
Лелека В. М. Захист Вітчизни. Рівень стандарту, «Основи медичних знань». 10 клас : зошит для оцінювання результатів навчання.— Харків : Вид-во «Ранок», 2018.— 32 с.