Спосіб регулювання вихідних параметрів послідовно-резонансного перетворювача постійної напруги - Павлов, Геннадій Вікторович; Покровський, Михайло Володимирович; Обрубов, Андрій Валерійович; Вінниченко, Ірина Леонідівна (My University, 2016)
Корисна модель належить до перетворювальної техніки, зокрема до способів регулювання вихідних параметрів послідовно-резонансних перетворювачів, та може бути застосована для регулювання вихідних параметрів резонансних перетворювачів постійного струму в різноманітних перетворювальних системах.
Пат. 107219 Україна. Спосіб регулювання вихідних параметрів послідовно-резонансного перетворювача постійної напруги / Г. В. Павлов, М. В. Покровський, А. В. Обрубов, І. Л. Вінниченко (Україна). – Заявл. 30.11.2015 ; опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10.
Keywords: перетворювальна техніка