Регіональні медіа: проблеми і перспективи - Гуськова, Д. В.; Шаповалова, І. В. (My University, 2022)
Аналізуються методи вирішення проблем регіональних медіа, що заважають їм розвиватися як достовірним та незаангажованим джерелам інформування громадян про актуальні новини та події.
Гуськова, Д. В. Регіональні медіа: проблеми і перспективи / Д. В. Гуськова, І. В. Шаповалова // Матеріали V Всеукр. студ. наук.- практ. конф."Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2022. – С. 27–33.
Keywords: регіональні медіа; ЗМІ; суспільство; влада; журналістика