Використання віртуальної реальності в дистанційному навчанні - Калниболотський А. О.; Янчеглов І. В.; Гайдаєнко О. В.; Kalnibolotskiy A. O.; Yancheglov I. V.; Haidaienko O. V. (My University, 2020)
У сучасних умовах, коли настільки актуальним є впровадження інформаційно-комп'ютерних технологій в систему освіти країни, зростає кількість навчальних закладів, які доповнюють традиційні форми навчання дистанційній.
Use of virtual reality in distance learning
Калниболотський, А. О. Використання віртуальної реальності в дистанційному навчанні = Use of virtual reality in distance learning / А. О. Калниболотський, І. В. Янчеглов, О. В. Гайдаєнко // Матеріали всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS–2020). – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 80–83. Режим доступу: http://itconf.nuos.edu.ua/2020/proceedings/
Keywords: віртуальне навчання; Unity 3D; віртуальне середовище; virtual learning; virtual environment