Імперативи розвитку права - Диндеренко, К. С.; Жигалкіна, М. С.; Панченко, Т. С. (My University, 2016)
Бібліографічний покажчик містить перелік наукових та науковометодичних праць викладачів та співробітників кафедри теорії та історії держави і права та кафедри правознавства. Мета покажчика відобразити наукові та науково-методичні праці вчених. До його складу увійшли монографії, підручники, навчальні посібники, методичні вказівки, статті, матеріали доповідей на всеукраїнських та міжнародних наукових, науково-практичних конференціях. Відомості про публікації подані мовою оригіналу. Матеріал у покажчику розташовано за переліком кафедр та за алфавітом прізвищ авторів робіт. Для зручності у користуванні створено алфавітний авторський покажчик з позначенням порядкового номеру авторів.
Імперативи розвитку права [Електронний ресурс] : бібліогр. покажчик / уклад. К. С. Диндеренко, М. С. Жигалкіна, Т. С. Панченко; за ред. Т. М. Костирко. –Миколаїв : 2016. – 64 с. – Режим доступу: http://lib.nuos.edu.ua.
Keywords: бібліографічний покажчик; імперативи розвитку права; науково-методичні праці; НУК; Кафедра теорії та історії держави і права; Кафедра правознавства