Побудова мікроциклів підготовки кваліфікованих веслувальників-академістів у підготовчому періоді - Кувалдіна, О.; Дощенко, П.; Пришутов, П.; Kuvaldina, O.; Doshchenko, P.; Pryshutov, P. (My University, 2020)
Обґрунтовано зміст і програму шестиденних мікроциклів підготовки кваліфікованих веслувальників- академістів на другому етапі підготовчого періоду.
Кувалдіна, О. Побудова мікроциклів підготовки кваліфікованих веслувальників-академістів у підготовчому періоді / О. Кувалдіна, П. Дощенко, П. Пришутов // Матеріали XX міжнар. наук.-практ. конф. "Фізична культура, спорт і здоров'я: стан, проблеми та перспективи". – Харків : ХДАФК, 2020. – C. 62–63.
Keywords: академічне веслування; мікроцикли; навантаження; планування; підготовчий період