Рекламні та PR-технології у digital-просторі - Спанатій Олександр Сергійович (My University, 2024)
У навчально-методичних рекомендаціях представлено матеріали для підготовки до практичних занять із дисципліни. Дібрано велику кількість завдань. Ретельне опрацювання практичного матеріалу дозволить студентам здобути практичні навички роботи з текстами. Видання буде корисно студентам вищих навчальних закладів, хто навчається за спеціальністю «Журналістика (реклама і зв’язки з громадськістю)».
Спанатій, О. С. Рекламні та PR-технології у digital-просторі : навч.-метод. рек. та вказівки до самостійної роботи / О. С. Спанатій. – Миколаїв : НУК, 2024. – 24 с.
Keywords: реклама; інтернет; сайт; засоби просування