Програмне забезпечення обробки відеопотоку у реальному часі для систем висвітлення підводної обстановки - Трибулькевич, С. Л. (My University, 2013)
Розроблено програмне забезпечення для відеозахвату та обробки відеопотоку, реалізована підтримка великої кількості цифрових камер та пристроїв відеозахвату, отриманий код легко модернізується та у найближчій час буде використано у системі керування від ПЕОМ підводним апаратом серії "Інспектор" виробництва Національного університету кораблебудування імені адм. Макарова.
Трибулькевич, С. Л. Програмне забезпечення обробки відеопотоку у реальному часі для систем висвітлення підводної обстановки / С. Л. Трибулькевич // Матеріали ІІI Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю "Сучасні проблеми інформаційної безпеки на транспорті". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: програмне забезпечення; обробка відеопотоку; автономні незаселені підводні апарати; програмовані адаптивні системи; пристрої відеозахвату