Диференціальні рівняння - Павліщев, Валентин Іванович; Попова, Наталія Іванівна (My University, 2002)
Методичні вказівки містять диференціальні рівняння першого, другого і вищих порядків, системи диференціальних рівнянь та рівняння математичної фізики. Наведені вправи до кожного розділу.
Павліщев В. І. Диференціальні рівняння : метод. вказівки / В.І. Павліщев, Н.І. Попова. - Миколаїв : УДМТУ, 2002. - 44 с. + ел. копія.
Keywords: диференціальні рівняння; вища математика; математична фізика