Теорія «Дзеркального Я». Вплив самосвідомості на самооцінку - Палій, Д. В.; Матвієнко, Л. В.; Paliy, D. V.; Matvienko, L. V. (My University, 2021)
Стаття присвячена аналізу процесу формування та впливу самосвідомості на самооцінку згідно з теорією «Дзеркального Я» американського соціолога Чарльза Кулі.
Палій, Д. В. Теорія «Дзеркального Я». Вплив самосвідомості на самооцінку = «The Looking Glass Self» theory. The influence of self-awareness on selfesteem / Д. В. Палій, Л. В. Матвієнко // Матеріали V всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 758–762.
Keywords: самосвідомість; самооцінка; емоції; теорія «Дзеркального Я»; self-consciousness; self-esteem; emotions; "The Looking Glass Self" theory