Погляд на перспективи технічної освіти: враження від вступної кампанії – 2017 - Патлайчук, О. В. (My University, 2017)
Розглядається хід вступної кампанії 2017 року. Аналізується нова система «місце йде за студентом», її перспективи та недоліки стосовно провінційних ВНЗ. Показано взаємозалежність містоутворюючої галузі та системи вищої освіти міста в умовах життєвої невизначеності молоді.
Патлайчук, О. В. Погляд на перспективи технічної освіти: враження від вступної кампанії – 2017 / О. В. Патлайчук // Матеріали всеукр. наук.-метод. конф. "Миколаївщина і Північне Причорномор'я: історія і сучасність. До 85-ої річниці від дня народження професора М. Александрова". – Миколаїв : НУК, 2017. – С. 25–27.
Keywords: містоутворююче підприємство; депрессівація; дуальна освіта