Напрями запобігання банкрутства підприємства - Кокошинська, Юлія; Kokoshynska, Yuliia (My University, 2021)
Кваліфікаційну бакалаврську роботу присвячено проблемі банкрутства підприємства та формування напрямів його запобігання в ринкових умовах. В роботі досліджено сутність банкрутства промислових підприємств у сучасних умовах, вивчено особливості підходів до оцінки імовірності виникнення банкрутства. Здійснено діагностику фінансово-економічної діяльності досліджуваного підприємства, розраховано показники ймовірності банкрутства підприємства за два останніх роки. За результатами здійсненого у бакалаврській роботі дослідження запропоновано заходи попередження банкрутства підприємства. Обґрунтовано необхідність удосконалення системи антикризового управління та застосування антикризових заходів залежно від поточного фінансового стану і фази життєвого циклу підприємства.
Кокошинська, Ю. І. Напрями запобігання банкрутства підприємства : робота бакалавра ; 051 "Економіка" / Ю. І. Кокошинська ; наук. кер. Н. Б. Мігай. – Первомайськ : ПФ НУК, 2021. – 69 с.
Keywords: фінансовий стан; платоспроможність; банкрутство; антикризове управління; оцінка ймовірності банкрутства; 051 "Економіка"