Flexible Measurement System for Online Monitoring and Control of Various Liquids - Gordeev B. M.; Gudyma E. A.; Kobylinskyi A. M.; Nakonechniy A. G.; Zivenko O. V.; Zhukov Yu. D. (НУК ім. адм. Макарова, 2022)
Представлено концепцію та різні варіанти універсальної багатоцільової системи для вимірювання рідини та відповідального зберігання з відповідними веб-додатками. Головною особливістю концепції є відкрита та масштабована архітектура системи, яка забезпечує безпечний доступ до даних вимірювань для всіх зацікавлених користувачів/служб, забезпечуючи підвищену гнучкість і роблячи наступний крок в автоматизації бізнес-процесів, підвищуючи безпеку та рівні продуктивності з використанням концепції доступності даних.
Keywords: inventory m anagem ent system; custody transfer; m easurem ent; w eb application.