Академічна доброчесність: досвід роботи бібліотек ЗВО - Могильна О. Л.; Бєлодєд О. В.; Балабан І. В. (My University, 2019)
Академічна доброчесність є одним із пріоритетів сучасної української освіти та науки. Діяльність бібліотек ЗВО у цьому напрямку спрямована на інформування здобувачів освіти усіх рівнів, науковців університетів щодо складових академічної етики, прозорості та доброчесності, популяризацію етичних норм цитування використаних джерел, знайомство зі стандартами та міжнародними стилями бібліографічного опису документів тощо. Мета дайджесту – ознайомити фахівців бібліотек ЗВО із документами за даною темою. Дайджест підготовлений за сторінками фахових періодичних видань та Інтернет-ресурсів, адресований фахівцям бібліотек ЗВО. Матеріал згруповано за розділами: «Законодавчі та нормативні документи», «Проект «Культура академічної доброчесності: роль бібліотек», «Досвід роботи бібліотек ЗВО». Матеріал у межах розділів розташовано в алфавітному порядку.
Академічна доброчесність: досвід роботи бібліотек ЗВО : дайджест / уклад. О. Л. Могильна ; за ред. О. В. Бєлодєд, І. В. Балабан. – Миколаїв : НУК, 2019. – 9 с.
Keywords: академічна доброчесність; заклад вищої освіти; дайджест; бібліотеки ЗВО; академічна етика