Розробка інформаційної підсистеми логістичного відділу транспортної компанії "Smart Delivery" - Качурка Даніїл Ігорович; Kachurka Daniil (My University, 2024)
В дипломній роботі розглядається розробка інформаційної підсистеми для логістичного відділу транспортної компанії «Smart Delivery». Об’єктом дослідження є логістична організація. Мета роботи – підвищення ефективності роботи логістичної організації. Ціль роботи полягає в автоматизації та оптимізації логістичних процесів компанії, що включає управління замовленнями, планування маршрутів, моніторинг транспорту та контроль виконання завдань. У процесі виконання випускної кваліфікаційної роботи здійснена постановка задачі, визначені основні способи вирішення поставленого завдання, виконаний аналіз вимог на розробку. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, висновку, списку використаних джерел та трьох додатків.
Development of the information subsystem of the logistics department of the transport company "Smart Delivery"
Качурка Д. І. Розробка інформаційної підсистеми логістичного відділу транспортної компанії "Smart Delivery" = Development of the information subsystem of the logistics department of the transport company "Smart Delivery" : бакалаврська робота ; спец. 122 "Комп'ютерні науки" / Д. І. Качурка ; наук. кер. В. К. Партас. – Миколаїв : НУК, 2024. – 52 с.
Keywords: information subsystem; automation; route planning; transport monitoring; process optimization.; 122 "Комп'ютерні науки"; логістика; інформаційна підсистема; автоматизація; планування маршрутів; моніторинг транспорту; оптимізація процесів. logistics